Obsah:

Co je SSIS Script?
Co je SSIS Script?

Video: Co je SSIS Script?

Video: Co je SSIS Script?
Video: SSIS : Script Component 2024, Smět
Anonim

The Skript task je víceúčelový nástroj, který můžete použít v balíčku ke splnění téměř všech požadavků, které nesplňují úkoly zahrnuté v Integration Services.

Podobně, jak spustím skript v SSIS?

Konfigurace úlohy skriptu

  1. Poskytněte vlastní skript, který úlohu spustí.
  2. Zadejte metodu v projektu VSTA, kterou volá běhové prostředí Integration Services jako vstupní bod do kódu úlohy skriptu.
  3. Zadejte jazyk skriptu.
  4. Volitelně poskytněte seznamy proměnných jen pro čtení a čtení/zápis pro použití ve skriptu.

Také, které jazyky lze použít ke kódování úlohy skriptu v SSIS? SSIS umožňuje vývojáři vybrat si mezi dvěma různými skriptovací jazyky : C# nebo Visual Basic (VB). Abyste viděli, kde jste umět proveďte tuto volbu, upusťte a Úkol skriptu na designový povrch Control Flow. Klepněte pravým tlačítkem myši na Úkol skriptu a v kontextové nabídce klikněte na Upravit.

S ohledem na to, co je úloha skriptu v SSIS?

The Úloha skriptu SSIS poskytuje možnost implementovat funkce, které nejsou dostupné nebo možné v SSIS toolbox (obě vestavěné Úkoly a transformace). The Úloha skriptu SSIS využívá Microsoft VSTA (Visual Studio Tools for Applications) jako prostředí kódu, ve kterém můžete psát C# nebo VB Skript.

Jaký je rozdíl mezi úlohou skriptu a komponentou skriptu v SSIS?

The Komponenta skriptu se konfiguruje na stránce Tok dat návrháře a představuje zdroj, transformaci nebo cíl v Datový tok úkol . A Úkol skriptu může splnit téměř jakýkoli obecný účel úkol . A Úkol skriptu v určitém okamžiku spustí vlastní kód v pracovní postup balíčku.

Doporučuje: