Jaký je rozdíl mezi SharePoint Online a Sharepoint serverem?
Jaký je rozdíl mezi SharePoint Online a Sharepoint serverem?

Video: Jaký je rozdíl mezi SharePoint Online a Sharepoint serverem?

Video: Jaký je rozdíl mezi SharePoint Online a Sharepoint serverem?
Video: Rozdíl mezi Microsoft SharePoint a OneDrive 2024, Smět
Anonim

SharePoint Server je lokálně hostovaná platforma, kterou vaše společnost vlastní a provozuje. SharePoint Online je cloudová služba poskytovaná přímo od společnosti Microsoft. Postarají se o správu identit a architekturu, vy jim řeknete, kolik stránek mají vytvořit a jak jim říkat.

Jaký je v této souvislosti rozdíl mezi SharePoint Online a Sharepoint on premise verzemi?

SharePoint Online nemá a verze číslo. SharePoint Online je, když Microsoft spravuje SharePoint v jejich datových centrech a přistupujete k nim přes internet. SharePoint On Premise je, když to řídí vaši místní IT guru SharePoint ve vašem firemním datovém centru.

Kromě výše uvedeného, je SharePoint Online a Office 365 totéž? SharePoint Online , dokud je k dispozici na Office 365 , je platforma pro spolupráci, která se integruje s Microsoft Office . Zatímco SharePoint Online je součástí cloudu Office 365 , je k dispozici jako samostatný produkt.

Kromě výše uvedeného, která verze SharePointu je SharePoint online?

Všechno SharePoint Online nájemci jsou aktualizováni na SharePoint 2016 (pobočka SPO/ verze toho. Zkušenosti jsou jen dvě verze 2010 a 2013 - SharePoint 2016 využívá zkušenosti z roku 2013 verze.

Co je SharePoint Online?

SharePoint Online je cloudová služba, která pomáhá organizacím sdílet a spravovat obsah, znalosti a aplikace za účelem: Posílit týmovou práci. Rychle najít informace. Bezproblémová spolupráce napříč organizací.

Doporučuje: