Co je to analýza rizik pro účely ochrany PHI?
Co je to analýza rizik pro účely ochrany PHI?

Video: Co je to analýza rizik pro účely ochrany PHI?

Video: Co je to analýza rizik pro účely ochrany PHI?
Video: Gregory Chaitin: Complexity, Metabiology, Gödel, Cold Fusion 2024, Smět
Anonim

Bezpečnostní pravidlo vyžaduje, aby entity vyhodnotily rizika a zranitelností v jejich prostředí a zavést přiměřená a vhodná bezpečnostní opatření chránit proti přiměřeně očekávaným hrozbám nebo rizikům pro bezpečnost nebo integritu e- PHI . Analýza rizik je prvním krokem v tomto procesu.

Podobně je položena otázka, co je analýza rizik pro účely ochrany kvízu PHI?

Bezpečnostní pravidlo nazývá tyto informace „elektronické chráněný zdravotní informace“(e- PHI ). Jak bylo vysvětleno v předchozí části, krytá entita musí identifikovat a analyzovat potenciál rizika prst- PHI a musí zavést bezpečnostní opatření, která snižují rizika a zranitelnosti na rozumnou a vhodnou úroveň.

Také víte, co je analýza rizika Hipaa? The HIPAA Bezpečnostní pravidlo definuje a analýza rizik jako „přesný a důkladný Posouzení potenciálu rizika a zranitelnosti vůči důvěrnosti, integritě a dostupnosti elektronických chráněných zdravotních informací v držení zahrnutého subjektu nebo obchodního partnera.“

Jaký je tedy účel bezpečnostního pravidla Hipaa?

The účel federálně zmocněných Bezpečnostní pravidlo HIPAA je stanovit národní standardy pro ochranu elektronických chráněných zdravotních informací. Tento fotbalová branka se stal prvořadým, když potřeba počítačového zpracování, digitalizace a standardizace zdravotnictví vyžadovala zvýšené používání počítačových systémů.

Co je považováno za PHI?

PHI jsou zdravotní informace v jakékoli formě, včetně fyzických záznamů, elektronických záznamů nebo mluvených informací. Proto, PHI zahrnuje zdravotní záznamy, zdravotní historii, výsledky laboratorních testů a účty za lékařskou péči. V podstatě všechny zdravotní informace jsou považováno za PHI pokud obsahuje jednotlivé identifikátory.

Doporučuje: