Jaký je rozdíl mezi barvou tahu a výplně v počítači?
Jaký je rozdíl mezi barvou tahu a výplně v počítači?

Video: Jaký je rozdíl mezi barvou tahu a výplně v počítači?

Video: Jaký je rozdíl mezi barvou tahu a výplně v počítači?
Video: Jak odemknout fabii bez klíčů rukama za 2 vteřiny 2024, Duben
Anonim

Mrtvice je perokresba, Vyplnit je "přibarvování" (pro nedostatek lepšího termínu). Tak v případ tvaru (jako kruh), mrtvice je hranice (obvod) a vyplnit je tělo (vnitřek). Mrtvice kreslí pouze věci na hranici cesty.

Co je tímto způsobem barva tahu?

A mrtvice je řada barva která přesně sleduje cestu. Barva je zde volný termín; může to znamenat pevné barva , vzor nebo (v případě výplní) přechod. Na obrázku 5-1 můžete vidět různé cesty s různými tahy a výplně aplikované na ně.

Také víte, co je barva výplně? A vyplnit je barva , vzor nebo přechod uvnitř objektu. Můžete se přihlásit vyplní k otevřeným a zavřeným objektům a k plochám skupin živé malby. Tah může být viditelný obrys objektu, cesta nebo okraj skupiny živé malby. Můžete ovládat šířku a barva mrtvice.

Následně je otázkou, jaký je rozdíl mezi barvou tahu a barvou výplně v Adobe Flash?

The barva tahu je pro pero, tužka, čára a nástroje na lahvičky s inkoustem: A pokud nějaké používáte z tvarové nástroje, pak OBA vyplnit a barvy tahu může být použito. Pro tvary, barva tahu je pro obrys z tvar, zatímco vyplň barvu je pro a barva uvnitř tvaru.

Co je tah a výplň v Illustratoru?

Vyplnit vs Mrtvice Barva v Ilustrátor . Objekty v Ilustrátor mají dva druhy barev vyplnit barva a mrtvice barva. Vyplnit je to, čím je zbarven vnitřek předmětu a mrtvice je to, čím je obrys objektu zbarven.

Doporučuje: