Můžete získat Minecraft na Chromebooku?
Můžete získat Minecraft na Chromebooku?

Video: Můžete získat Minecraft na Chromebooku?

Video: Můžete získat Minecraft na Chromebooku?
Video: Minecraft is now available on Chromebooks! 2024, Smět
Anonim

Ano, můžeš hrát si Minecraft na (většině) Chromebooky . Pro spuštění hry nejsou ve skutečnosti žádné přísné hardwarové požadavky. Mnoho lidí kupuje a Chromebook pouze za účelem hraní Minecraft , věř tomu nebo ne.

Je tedy Minecraft dostupný na Chromebooku?

Chromebooky nestahujte a neukládejte aplikace, takže je nelze stáhnout a nainstalovat Minecraft . Pokud jde o moc, a Chromebook je určitě dostatečně výkonný (mobilní verzi lze hrát na Kindle nebo mobilu), to není problém. Minecraft je podporováno v systémech Windows, Mac OS, Linux a Android.

Víte také, jak otevřu terminál na svém Chromebooku? Uložte soubor do složky pro stahování a poté otevřeno a Terminál Chromebooku současným stisknutím kláves Ctrl, ALT a T. Do příkazového řádku napište „shell“a stiskněte klávesu Enter.

Proč tedy Minecraft funguje na Chromebooku?

Chromebooky používají Chrome OS a neexistuje žádná verze pro Chrome Minecraft -je podporován v systémech Windows, OS X, Linux, iOS a Android. Můžete nainstalovat distribuci Linuxu, jako je Ubuntu, na a Chromebook , a spustit Minecraft Ale, jak vysvětluje Mojang, to trochu maří účel a Chromebook.

Můžete hrát Minecraft na notebooku?

Minecraft - Pocket Edition je UniversalApp. Zaplaťte jednou a použijte některý z produktů Android. Minecraft – Pocket Edition je hra pro Android, ale je umět hrál na a notebook počítači (Windows pc) nebo ve windowstabletu.

Doporučuje: