Jaká je role zpravodajských služeb v národní bezpečnosti?
Jaká je role zpravodajských služeb v národní bezpečnosti?

Video: Jaká je role zpravodajských služeb v národní bezpečnosti?

Video: Jaká je role zpravodajských služeb v národní bezpečnosti?
Video: Soudruzi, neblbněte! Když se estébáci postříleli s policajty 2024, Duben
Anonim

An inteligence agentura je vládní agentura odpovědná za shromažďování, analýzu a využívání informací na podporu vymáhání práva, národní bezpečnost vojenské a zahraničně politické cíle. inteligence agentury mohou pro ně poskytovat následující služby národní vlády.

S ohledem na to, co je zpravodajství v národní bezpečnosti?

inteligence je shromažďování a zpracování těch informací o cizích zemích a jejich agentech, které vláda potřebuje pro svou zahraniční politiku a pro národní bezpečnost , provádění nepřiřaditelných činností v zahraničí za účelem usnadnění provádění zahraniční politiky a ochrany obou

Podobně, co je zpravodajská činnost? 1. zpravodajská činnost - operace shromažďování informací o nepříteli. inteligence úkon, inteligence . tajná práce, špionáž - akt tajné hlídky inteligence účely. shromažďování informací - akt shromažďování informací.

Kromě výše uvedeného, jak zpravodajství přispívá k národní bezpečnosti?

Inteligence může poskytují informace, které jinde nejsou dostupné, které varují před potenciálními hrozbami a příležitostmi, hodnotí pravděpodobné výsledky navrhovaných politických možností, poskytují profily vedení zahraničních úředníků a informují oficiální cestující o kontrarozvědce a bezpečnostní hrozby.

Co je hlavním posláním zpravodajství?

Mise . The inteligence Společenství mise je shromažďovat, analyzovat a dodávat zahraniční inteligence a informace kontrarozvědky americkým vůdcům, aby mohli činit správná rozhodnutí na ochranu naší země.

Doporučuje: