Který smluvní dokument obsahuje bezpečnostní požadavky a pokyny pro klasifikaci?
Který smluvní dokument obsahuje bezpečnostní požadavky a pokyny pro klasifikaci?

Video: Který smluvní dokument obsahuje bezpečnostní požadavky a pokyny pro klasifikaci?

Video: Který smluvní dokument obsahuje bezpečnostní požadavky a pokyny pro klasifikaci?
Video: A Simple Guide: Contract Documents for Contractors and Subcontractors 2024, Duben
Anonim

GCA poskytuje průmyslu s smlouva -charakteristický pokyny pro bezpečnostní klasifikaci . GCA má širokou pravomoc, pokud jde o akviziční funkce pro svou agenturu, jak ji deleguje ředitel agentury.

Jednoduše řečeno, kdo vydává smlouvy a zajišťuje, aby doložka o bezpečnostních požadavcích byla zahrnuta do smluv, které budou vyžadovat přístup k utajovaným informacím?

Vládní úřady jsou odpovědné za poskytování bezpečnostní požadavky pro všechny žádosti o návrhy a smlouvy že vyžadovat přístup k utajovaným informacím . Ministerstvo obrany Instrukcí (DoDI), 5000.02 poskytuje pokyny pro provoz obranného akvizičního systému.

Která agentura dále zajišťuje způsobilost dodavatele pro přístup k utajovaným informacím? GAO-18-407 Publikováno: 14. května 2018. Obranná bezpečnostní služba DOD určuje vládu dodavatelé ' způsobilost na přístup k utajovaným informacím a sleduje přes 12 000 dodavatel zařízení.

Dále, co je průvodce bezpečnostní klasifikací?

A průvodce bezpečnostní klasifikací je záznam originálu klasifikace rozhodnutí, která lze použít jako zdrojový dokument při vytváření derivací klasifikovaný dokumenty. OCA se doporučuje publikovat průvodce bezpečnostní klasifikací usnadnit standardizované a efektivní klasifikace manažerský program.

Jaké jsou kroky při klasifikaci derivátů?

Odvozená klasifikace je začlenění, parafrázování, přeformulování nebo generování informací v nové formě, které jsou již klasifikovány, a označení nově vyvinutého materiálu v souladu s klasifikačními značkami, které se vztahují na zdroj informace.

Doporučuje: