Je ošetřená borovice odolná vůči termitům?
Je ošetřená borovice odolná vůči termitům?

Video: Je ošetřená borovice odolná vůči termitům?

Video: Je ošetřená borovice odolná vůči termitům?
Video: What can I spray on wood to keep termites away? 2024, Duben
Anonim

Hodnocení pro ošetřená borovice

H1 borovice není odolný vůči termitům . H2 borovice je pro použití v interiéru nad zemí, stejně jako H1 borovice , ale je odolný vůči termitům . H3 borovice výrobky lze používat venku vystavené povětrnostním vlivům, ale ne v kontaktu se zemí. H3 se často používá pro terasy, plotové lišty a pergoly.

Zastavuje v tomto ohledu ošetřená borovice termity?

Pokud termiti jsou dost houževnaté na to, aby snědly arsen a měď, pak to nebude žádný nátěr stop jim. Ošetřená borovice je v podstatě termit důkaz – ale jiné věci mohou zvětrávat a hnít, takže barva vůle aby to za pár let vypadalo lépe.

je tlakově ošetřené dřevo odolné vůči termitům? Od Chris Williams dne 25. června 2014. Tlak - ošetřené dřevo je odolný vůči termitům , ale ujistěte se, že nedochází ke kontaktu s půdou. Tlak - ošetřené dřevo je dřevo která má chemickou konzervační látku vtlačenou do pórů, aby vytvořila bariéru, která odolává rozkladu a dřevo - jíst hmyz jako termiti a tesař mravenci.

Kromě výše uvedeného, které dřevo je odolné proti termitům?

Dřevo odolné proti termitům Typy Strom úzkolistý červený železník, širokolistý červený železník, terpentýn a satinay jsou také považovány za dřeva to vše přirozeně odolá termiti.

Jak dlouho vydrží ošetřená borovice v zemi?

30 let

Doporučuje: