Jaký je rozdíl mezi desítkovým a dvojitým v C#?
Jaký je rozdíl mezi desítkovým a dvojitým v C#?

Video: Jaký je rozdíl mezi desítkovým a dvojitým v C#?

Video: Jaký je rozdíl mezi desítkovým a dvojitým v C#?
Video: Převod soustav z desítkové do binární 2024, Smět
Anonim

The Desetinný , Dvojnásobek a typy proměnných Float jsou odlišný v způsob, jakým ukládají hodnoty. Přesnost je hlavní rozdíl kde float je datový typ s jednou přesností (32 bitů) s plovoucí desetinnou čárkou, dvojnásobek je dvojnásobek přesnost (64 bitů) datový typ s plovoucí desetinnou čárkou a desetinný je 128bitový datový typ s pohyblivou řádovou čárkou.

Otázkou také je, jaký je rozdíl mezi dvojitým a desítkovým v C #?

Typ čísla v. SÍŤ. Single (alias float): 32bitové číslo s plovoucí desetinnou čárkou. Dvojnásobek (aka dvojnásobek ): 64bitové číslo s plovoucí desetinnou čárkou. Desetinný (aka desetinný ): 128bitové číslo s plovoucí desetinnou čárkou s vyšší přesnost a menší dosah než Single nebo Dvojnásobek.

Za druhé, co je desítkové v C#? Desetinný Typy: The desetinný typ je 128bitový datový typ vhodný pro finanční a peněžní výpočty. Má přesnost 28-29 číslic. Chcete-li inicializovat a desetinný proměnná, použijte příponu m nebo M. Like as, desetinný x = 300,5 m;. Hodnoty typu bool se nepřevádějí implicitně ani explicitně (s přetypováním) na žádný jiný typ.

Také se zeptal, může být dvojnásobek desetinné?

dvojnásobek je 64bitový IEEE 754 dvojnásobek přesné číslo s pohyblivou řádovou čárkou (1 bit pro znaménko, 11 bitů pro exponent a 52* bitů pro hodnotu), tzn. dvojnásobek má 15 desetinný číslice přesnosti.

Jaký je rozdíl mezi dvojitým a plovákem?

11 odpovědí. Obrovský rozdíl . Jak název napovídá, a dvojnásobek má 2x větší přesnost plovák . v generál a dvojnásobek má přesnost 15 desetinných míst, zatímco plovák má 7.

Doporučuje: