Co jsou bezpečnostní a zpravodajské studie?
Co jsou bezpečnostní a zpravodajské studie?

Video: Co jsou bezpečnostní a zpravodajské studie?

Video: Co jsou bezpečnostní a zpravodajské studie?
Video: Dana Drábová o jaderné bezpečnosti (2011) 2024, Smět
Anonim

Bakalářský titul v Global Bezpečnostní a zpravodajské studie (GSIS) je navržen pro rozvoj budoucnosti bezpečnost a zpravodajství profesionálové se širokými znalostmi globálních vzájemných vztahů v politice, právu, vládě, ekonomice, společenských změnách, vědě a technice, vojenském vývoji, Stejně tak se lidé ptají, co je to inteligence a bezpečnost?

Bezpečnostní zpravodajství (SI) jsou informace důležité pro ochranu organizace před vnějšími a vnitřními hrozbami, stejně jako procesy, zásady a nástroje určené ke shromažďování a analýze těchto informací.

Co je kromě výše uvedeného titul v oboru bezpečnostních studií? Vysokoškolák stupeň v oboru bezpečnostních studií učivo připravuje studenty na: Porozumět bezpečnostní z technologického, sociálního, ekonomického, politického, vojenského a právního hlediska. Prozkoumejte ochranu institucí a jednotlivců, jejich hodnoty, pravidla a normy z jakýchkoli zahraničních a známých zdrojů.

Co je tedy zpravodajství a studie národní bezpečnosti?

Zpravodajská a národní bezpečnostní studia . Zpravodajská a národní bezpečnostní studia je multidisciplinární program navržený tak, aby vás připravil na pozice v bezpečnostní - související oblasti kariéry, které zahrnují analýzu, výzkum, hodnocení a plánování inteligence a politické záležitosti.

Co je kurz inteligence?

Tento kurs prozkoumá metody používané k vedení a řízení inteligence procesy. Je určen pro lidi, kteří nastupují do profese nebo s tím mohou mít zkušenosti inteligence pracovat, ale potřebují obnovit své dovednosti. Studenti se naučí teorii, která je základem inteligence operace.

Doporučuje: