Kolik rezervovaných klíčových slov je aktuálně definováno v jazyce Java Mcq?
Kolik rezervovaných klíčových slov je aktuálně definováno v jazyce Java Mcq?

Video: Kolik rezervovaných klíčových slov je aktuálně definováno v jazyce Java Mcq?

Video: Kolik rezervovaných klíčových slov je aktuálně definováno v jazyce Java Mcq?
Video: JavaScript Keywords | Reserved Keywords in JavaScript - JavaScript Tutorial 09 2024, Duben
Anonim

V programovací jazyk Java , a Klíčové slovo je některý z 51 vyhrazená slova které mají předdefinované význam v Jazyk ; z tohoto důvodu programátoři nemohou používat klíčová slova jako názvy proměnných, metod, tříd nebo jako jakýkoli jiný identifikátor. Z těchto 51 klíčová slova , 49 se používá a 2 se nepoužívají.

Jaká jsou tedy vyhrazená klíčová slova v Javě?

Java vyhrazená slova. Vyhrazená slova Java jsou klíčová slova, která jsou rezervována funkcemi Java nebo jinými způsoby použití, které nelze použít jako identifikátory (např. variabilní názvy, názvy funkcí, názvy tříd). Pokud bylo rezervované slovo použito jako a variabilní , dostanete chybu nebo neočekávaný výsledek.

Kromě výše uvedeného, je seznam vyhrazeným slovem v Javě? Seznam vyhrazených klíčových slov Java . true, false a null nejsou vyhrazená slova ale nelze je použít jako identifikátory, protože jde o literály vestavěných typů.

Také víte, jaké je platné klíčové slovo v Javě?

rozhraní je platné klíčové slovo. Možnost B je chybná, protože ačkoliv "String" je a třída zadejte v Javě, "string" není klíčové slovo. Možnost C je špatná, protože " Plovák " je třída typ. Klíčové slovo pro primitiva Java je plovák.

Je výchozí klíčové slovo v Javě?

Výchozí klíčové slovo Java . A Výchozí klíčové slovo Java je modifikátor přístupu. Pokud jste proměnným, metodám, konstruktorům a třídám nepřiřadili žádný modifikátor přístupu, by výchozí , je to považováno jako výchozí modifikátor přístupu.

Doporučuje: