Co je plán zabezpečení systému?
Co je plán zabezpečení systému?

Video: Co je plán zabezpečení systému?

Video: Co je plán zabezpečení systému?
Video: Mac. Jak ho zabezpečit? [4K] 2024, Smět
Anonim

A bezpečnostní plán systému nebo SSP je dokument, který identifikuje funkce a vlastnosti a Systém , včetně veškerého jeho hardwaru a softwaru nainstalovaného na Systém.

Podobně se lidé ptají, co je plán zabezpečení systému a proč je potřeba?

Účelem bezpečnostní plán systému (SSP) je poskytnout přehled o bezpečnostní požadavky na Systém a popsat zavedené nebo plánované kontroly, odpovědnosti a očekávané chování všech jednotlivců, kteří mají přístup k Systém . Je základní součástí DITSCAP.

jaký je rozdíl mezi bezpečnostním plánem a bezpečnostní politikou? A pravidla bezpečnosti určuje pravidla, která budou dodržována bezpečnost v a systém, zatímco a bezpečnostní plán podrobnosti o tom, jak budou tato pravidla uplatňována. A pravidla bezpečnosti je obecně součástí a bezpečnostní plán.

Co je tedy zabezpečení systému?

Informace zabezpečení systémů , běžněji označovaný jako INFOSEC, se týká procesů a metodologií spojených s udržováním důvěrnosti informací, jejich dostupností a zajišťováním jejich integrity. Vztahuje se také na: Kontroly přístupu, které zabraňují neoprávněným osobám ve vstupu nebo přístupu a Systém.

Co znamená SSP v oblasti bezpečnosti?

Plán zabezpečení systému

Doporučuje: