Jak otevřu R skript v R studiu?
Jak otevřu R skript v R studiu?

Video: Jak otevřu R skript v R studiu?

Video: Jak otevřu R skript v R studiu?
Video: How to Load & Open R file in R studio. 2024, Smět
Anonim

Můžeš otevřete R skript v RStudio přejděte na Soubor > Nový soubor > R skript v liště nabídek. RSstudio pak bude otevřeno čerstvý skript nad panelem konzoly, jak je znázorněno na obrázku 1-7.

Jednoduše tedy, jak spustím R skript v R studiu?

v RSstudio , můžete stisknout Ctrl+Enter nebo kliknout na Běh knoflík. Odešlete blok zvýrazněného kódu do konzole. Vyberte blok kódu, který chcete běh a poté stiskněte Ctrl+ R (v RGui) nebo Ctrl+Enter (v RSstudio ). Pošlete celý skript do konzole (která se nazývá sourcing a skript ).

Navíc, jak uložíte skript v R studiu? Ukládání soubor To Uložit a skript , můžete buď kliknout na modrou Uložit použijte klávesové příkazy Ctrl + S na Windows nebo Command + S na Mac OS nebo přejděte na Soubor > Uložit . Tento soubor bude otevřen v RSstudio až příště znovu otevřete RSstudio pokud neklepnete na X na kartě souboru, abyste ji zavřeli.

Navíc, jak napíšu skript v R?

Chcete-li začít psát nový R skript v RStudio klikněte na Soubor – Nový soubor – R skript . Zkratka! Na vytvořit nový scénář v R , můžete také použít zkratku command–shift–N na Macu.

Jak importuji data do R studio?

V RSstudiu , klikněte na kartu Pracovní prostor a poté na „ Import Dataset“-> „Z textového souboru“. Otevře se prohlížeč souborů, vyhledejte soubor. csv a klikněte na Otevřít. Zobrazí se dialogové okno s několika možnostmi import.

Doporučuje: